Don Juan bio

Een leven lang harten veroveren gaat je niet in de koude kleren zitten, maar de kunst van het verleiden verleer je nooit. Na jaren van romances, intriges en zwoele nachten strijkt Don Juan neer in Groningen. Niet meer om zijn oneindige behoeften te stillen, maar om de harten van zijn gasten te veroveren met tapas, pincho’s, cocktails, bieren, wijnen en al het andere wat de spaanse keuken te bieden heeft. Kom langs en kijk machteloos toe hoe je verleidt wordt.

Over mij

Eten bij Don Juan

Welkom in onze verleidelijke wereld van Spaanse tapas en pinchos, waar elke hap een reis naar de foodie-hemel is. Onze bar is uw uitnodiging om te genieten van de smaken, aroma's en texturen van een van 's werelds meest gerenommeerde keukens.

Stel je voor: je neemt plaats en onze menukaart onthult een verleidelijke reeks kleine schotels en hartige hapjes. Je kunt gaan voor een klassieker als de kleverige tortilla española, of je kunt je smaakpapillen tot het uiterste drijven met onze kenmerkende gevulde inktvis. En hadden we onze onweerstaanbare met geitenkaas gevulde paprika’s of onze knapperige patatas bravas al genoemd?

Maar daar stopt het niet. Het ultieme tapasavontuur schuilt in onze losse hapjes. U kunt uw eigen culinaire meesterwerk creëren door uw favoriete gerechten te mixen en matchen en deze te delen met uw dierbaren.

En laten we onze prachtige pinchos niet vergeten, elegant gerangschikt aan de bar, zodat u ze kunt oppikken en een uitbarsting van smaken kunt ervaren in één hemelse hap. Het is het perfecte excuus om ze te combineren met je favoriete drankjes en te verdwalen in de magie van de Spaanse keuken. Kom dus gerust eens binnen en geniet van de verleidelijke wereld van tapas en pinchos. Het is een culinaire reis die je niet zult weerstaan!

Loved by many